14 Kokbokstips

Under semestern vill man lata sig och inte stå i köket, eller det kanske man vill?! Det där är helt olika. Vissa vill ta ledigt från matlagning, för det är så trist. Det kan vara roligt att gå ut och äta när man är ledig, och unna sig lyxen att slippa stå vid spisen och sedan diska. Eller så är man typen som älskar matlagning och får äntligen tiden att laga lyxmat och har tiden att bjuda in vänner för att äta god mat tillsammans. I vilket fall, kan både den som inte vill laga mat och de som älskar matlagning tips på kokböcker att inspireras till matlagning:

  1. Låt bönor förändra ditt liv, av Lars-Erik Litsfeldt och Patrik Olsson
  2. Sallad av Tommy Myllymäki
  3. Små stunder med systrarna von Sydow, av Emy von Sydow och Ebba Kleberg von Sydow
  4. Japansk grillning: Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ av Jonas Cramby
  5. Supergott och supersnabbt av Jessica Frej
  6. Från grunden med systrarna Eisenman: allt ifrån marmelad och ketchup till kimchi och mozzarella av Monica Eisenman och Lisa Eisenman Frisk
  7. Gröna burgare av Martin Nordin
  8. Studentköket: quick and tasy av Pernilla Rönnlid och Lena Djuphammar
  9. Lättlagade festmenyer på 1 timme av Maud Onnermark
  10. Cajun & kreol: heta maten från New Orleans! av Joel Wåreus och Elisabeth Johansson
  11. Lindas kakor: kladdkakor, cheesecakes, pajer, tårtor och mer med Lindas bakskola av Linda Andersson
  12. Killmaterskan: kokbok för dig som har ett kök av Linnea Wikblad
  13. Skörd: 41 grönsaker 810 recept från Ekolådan av Anette Dieng och Ingela Persson
  14. Allt om att röka kött av Will Fleischman
28 Jan 2020