Gjorde ni några fynd på bokrean?

Bokrean, den är i februari varje år. Det är något att se fram emot om man som jag gillar att läsa mycket böcker, samt att äga dem så klart. Bokrean är bra då kan man fynda en massa böcker till ett mycket bättre pris. Kanske är det så att du hade hittat flera boktips här eller på andra sidor innan? Själv har jag ju ett visst antal författare jag så att säga samlar på. Så försöker alltid leta efter böcker de har skrivit och köpa på rean.

Fynda i bokaffär eller på nätet?

Det bästa med bokrean är att man kan välja om man vill fynda sina böcker i bokaffären eller på nätet. Idag finns det många bra sajter som säljer böcker online. I vissa fall kan man även boka böckerna innan. Det är ju bra, så att man garanterar sig att verkligen få dem. Inför bokrean är det många som kommer med tips på vilka böcker man inte ska missa. Här är en artikel från Expressen med tips som de hade inför årets bokrea.

Pocket eller inbundna?

Jag köper väldigt många pocketböcker, för de är så smidiga att ta med när man åker utomlands. Vad vore det att ligga i solstolen utan en bok liksom? Dock är det även trevligt med inbundna böcker, det är snyggast i bokhyllan. Med en rea, på böcker, så innebär det att man kan köpa både ock! Visst är det bra!

2 Mar 2018