Hälsoböcker

När jag står inför ett problem, eller ett dilemma, så vänder jag mig till böcker. Jag är inte personen som anammat det där med Google, utan föredrar att förkovra mig i litteratur tills jag känner mig klar med ett ämne. Detta innebär såklart att man blir ganska vass på ganska mycket - åtminstone ett tag. När en tid gått så brukar det mesta av ens förvärvade kunskaper pyra ut genom porerna i huden. Eller något.

Hälsosamt med effektivt

Nu är det så att jag skulle vilja komma i form på hälsosammast möjliga vis, samtidigt som det ska gå ganska fort och kännas bra och effektivt. Långsamma, luddiga dieter går bort, liksom fastor, detoxer och annan hets. Jag vill förstå hur kroppen fungerar och anpassa mig efter ett väl genomtänkt program för att nå mitt mål. Jag tänker mig att nå bättre hälsa med Fitline och några andra, vedertagna metoder. Hoppas att det inte blir alltför smärtsamt.

Balans

Av vad jag förstått på förhand så måste jag lägga stort fokus på maten, men gärna dessutom både träna styrka och "cardio". Maten ska övergå en viss energinivå, men samtidigt också hållas så låg som möjligt. Det är inte helt enkelt... Jag har handlat tre böcker som jag ska låta vägleda mig inför detta projekt - dessutom får jag medicinsk hjälp med Fitline, vilket känns tryggt.

2 Nov 2017